• Dutlubahçe Mh. Gazi Bulv. No:136 MURATPAŞA/ANTALYA
  • 0 (242) 325-3399
  • grafik@olusumdijital.com.tr

Oluşum Dijital A.Ş.'den çözüm atağı.

Oluşum Dijital A.Ş.'den çözüm atağı.

Oluşum Dijital A.Ş.'den çözüm atağı.

07 Eylül 2023, 20:3018841

Günlük 6500 m² dijital baskının yanısıra, CNC kesim, kompozit derz açma, lazer kesim ve son teknoloji UV Baskı makinaları ile reklam, matbaa, ajans gibi işletmelere hizmet veren Oluşum Dijital A.Ş., firmalara sağladığı baskı ve kesim hizmeti ile firmaları büyük bir yatırım yükünden kurtarıyor.

Türkiye'nin en geniş makine parkurunu elinde bulunduran Oluşum A.Ş., her türlü baskı tekniğini teknoloji ile müşterilerine sunmaya devam ediyor.

Pek çok firmanın en büyük sorununun makine yatırımı ve personel olduğunun altını çizen firma yetkilisi Salim Güneş, Oluşum Dijital A.Ş.'nin bu noktada ciddi bir yükü üstlendiğini, piyasa şartlarına göre düşük fiyat politikası ile son kullanıcıya hizmet veren ara firmalara kar sağladıklarını belirtti.

Yatırımın sadece makine ile sınırlı olmadığına da değine Güneş, personel dediğimiz yatırım belkide firmaların en çok gider kalemini oluşturan nokta. Biz bu konuda da geniş ve tecrübeli ekibimiz ile hizmet ederken, pek çok ajans, reklam ve tabela firmasının bu sıkıntısını çözüyor, dilerlerse montaj desteğide vererek maksimum memnuniyet sağlıyoruz.

Yorumlar

BENHUR BENNY
BENHUR BENNY
10 Eylül 2019, 19:41

Dünyaya açılan kapı olarak degerlendirmek lazım...allah daim eylesin işlerinizi

Yorum Yap

WhatsApp