• Dutlubahçe Mh. Gazi Bulv. No:136 MURATPAŞA/ANTALYA
  • 0 (242) 325-3399
  • grafik@olusumdijital.com.tr

TÜRAB KURUMSAL OFİSİ HİZMETE AÇILDI!

TÜRAB KURUMSAL OFİSİ HİZMETE AÇILDI!

TÜRAB KURUMSAL OFİSİ HİZMETE AÇILDI!

07 Eylül 2023, 20:282790

TÜRAB KURUMSAL OFİSİ HİZMETE AÇILDI!

Tüm Reklamcı ve Ajanslar Derneği TÜRAB, yeni dernek ofisini tamamladı, üyelerini dernek ofisinde ağırlamaya başladı.

TÜRAB, yeni ve kurumsal denek ofis çalışmasını tamamladı ve hizmet açtı. Yeni adresinde baştan aşağı yenilenen dernek ofisi, reklam sektörüne yakışır kurumsallıkta tasarlandı ve üyelerini ağırlamaya başladı.

SEKRÖRE YAKIŞIR DERNEK BİNASI

Yükseliş Mahallesi, Gazi Bulvarı 07025 Kepez/Antalya adresinde hizmet vermeye başlayan kurumsal dernek ofisi, Yönetim Kurulu odası, Kadın Girişimciler Birliği Başkanı odası, muhasebe, sekreterya, bekleme salonu alanlarından oluşuyor. Özel dizaynı ile beğeni toplayan yeni dernek binasında mesai saatleri içerisinde çeşitli ikramlar da dernek üyeleri ve misafirlerini bekliyor.

HEM DERNEK, HEM GÖRÜŞME OFİSİ

TÜRAB Dernek ofisi hakkında bilgiler veren TÜRAB Başkanı Salim Güneş, ‘İnşaat maliyetlerinin arttığı bir dönemde dernek öz kaynakları ve bağışçı üyelerimizin desteği ile camiamıza yakışır bir ofisi hayata geçirdik. Burada üyelerimizi ağırladığımız gibi, üyelerimiz aynı zamanda misafirlerini de dernek ofisimizde ağırlayabilecek, dilerlerse iş görüşmeleri de dernek binamızda yürütebilecek. İkramlarımız, sekreteryamız ile üyelerimizin hizmetine sunduğumuz yeni ofisimiz hayırlı olsun. TÜRAB ismini Antalya’nın belleğine kazımak için bina dışına dev TÜRAB baskımızı da astık. Sektörümüze ne kadar değer verdiğimizi, TÜRAB’ı sektörün çatı örgütü yapmak için büyük gayret gösterdiğimizi yaptıklarımız ile anlatmaya çalışıyoruz.’’ Dedi.

Yorumlar

Yorum Yap

WhatsApp