• Dutlubahçe Mh. Gazi Bulv. No:136 MURATPAŞA/ANTALYA
  • 0 (242) 325-3399
  • grafik@olusumdijital.com.tr

Salim Güneş'ten Hakan Tütüncü'ye teşekkür.

Salim Güneş'ten Hakan Tütüncü'ye teşekkür.

Salim Güneş'ten Hakan Tütüncü'ye teşekkür.

07 Eylül 2023, 20:312830

TÜRAB YÖNETİMİNDEN HAKAN TÜTÜNCÜ’YE TEŞEKKÜR

Tüm Reklamcı ve Ajanslar Derneği (TÜRAB) Yönetim Kurulu Üyeleri, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü ziyaret etti. Akademi ile ilgili çalışmaların ele alındığı seri ziyaretlerde TÜRAB Yönetim Kurulu, özellikle gençlere iş imkânı sağlayacak olan TÜRAB Akademi için sağlanan imkânlar nedeniyle Başkan Tütüncü’ye teşekkür etti.

EĞİTİM VE İŞ İMKÂNINA VERİLEN ÖNEM

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye yapılan ilk ziyarette dernek kuruluş amacı ve hedeflen projeler anlatılırken, sonraki dizi ziyaretlerde ise TÜRAB Akademi ile ilgili gelişmeler ele alındı. Sınıflardaki tüm ihtiyaçların TÜRAB tarafından karşılanacağı akademi için en önemli konunun okulu yapacak alan olduğunu aktaran TĞRAB Başkanı Salim Güneş, Kepez Belediyesi ve dernek işbirliği ile eğitim adına oldukça faydalı yol kat ettiklerini aktardı. Projeye inancın sektör tarafından her geçen gün daha da arttığının altını çizen Başkan Güneş, verdiği desteklerden dolayı Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür etti.

LOJİSTİK DESTEĞE İHTİYACIMIZ VARDI!

Akademi için geniş bir alana ihtiyaç duyduklarının altını çizen Güneş, Başkan Tütüncü’nün gençleri iş dünyasına hazırlayacak akademi için yer tahsis etmesinin önemine vurgu yaptı. TÜRAB Akademi’nin Dernek, Belediye ve Milli Eğitim işbirliği ile bir süre sonra beden bulacağını belirten Güneş, projenin daha da hızlanması için ellerinde gelen özveriyi gösterdiklerini söyledi.

YAPTIĞINIZ İŞ ÇOK KONUŞULACAK!

TÜRAB’ın kuruluş amacının üyelere ve sektöre hizmet olmasının yanı sıra gençlere iş kapısı sunmasının da takdire değer bir anlayış olduğunu aktaran Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Belediye ve hükümetim istihdam adına attığı adımlardan bahsetti, TÜRAB Akademi’nin ne kadar önemli bir proje olduğunun altını çizdi. Gerekli tahsis ve alt yapı çalışmaları için sürecin hızlandırıldığını da aktaran Başkan Tütüncü, projeye destek veren her isim ve kuruluşun bu konuda alkışı hak ettiğini söyledi. Tütüncü özverili çalışmaları için TÜRAB yönetimini tebrik etti.

Yorumlar

Yorum Yap

WhatsApp