• Dutlubahçe Mh. Gazi Bulv. No:136 MURATPAŞA/ANTALYA
  • 0 (242) 325-3399
  • grafik@olusumdijital.com.tr

Başkan Salim Güneş'ten ATSO Başkanı Ali Bahar'a hayırlı olsun ziyareti.

Başkan Salim Güneş'ten ATSO Başkanı Ali Bahar'a hayırlı olsun ziyareti.

Başkan Salim Güneş'ten ATSO Başkanı Ali Bahar'a hayırlı olsun ziyareti.

07 Eylül 2023, 20:362570

SEKTÖREL PROJELERİMİZDE ATSO İLE İŞBİRLİĞİ

Tüm Reklamcı ve Ajanslar Derneği Yönetim Kurulu, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Bahar’ı makamında ziyaret etti. Farklı günlerde gerçekleştirilen ziyaretlerde hem ATSO Başkanlık süreci için ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulunuldu hem de TÜRAB Akademi için görüş alışverişinde bulunuldu.

SEÇİM SONRASI İLK ZİYARET

TÜRAB Yönetimi ilk ziyaretini ATSO seçimleri sonrası gerçekleştirdi. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçilen Ali Bahar’ı yeni görevi için tebrik eden TÜRAB heyeti, görevinde başarılar diledi. Antalya ekonomisinin can damarı olan firmaların pek çok sorunu olduğuna dikkat çekilen buluşmada, özellikle 38. Meslek komitesinde yer alan firmaların sektörel anlamdaki sıkıntıları masaya yatırıldı, çözüm önerileri ele alındı.

İKİNCİ ZİYARETTE AKADEMİ ELE ALINDI

TÜRAB Yönetim Kurulu’nun ikinci ATSO ziyaretinde ise özellikle TÜRAB Akademi ile ilgili detaylar ele alındı. Reklamcılık sektörünün personel sorununa çözüm getirecek akademi projesinde özellikle sınıf yatırımları üzerinde duruldu, ATSO ve iş dünyasının bu eğitim projesine katkı sunması ve adapte edilmesi görüşüldü.

TÜRAB Akademi konusunda ciddi yol kat ettiklerini aktaran TÜRAB Başkanı Salim Güneş, ATSO ve diğer paydaşlar ile bu projeyi büyük bir eğitim tesisi şeklinde Antalya’ya kazandırmak istediklerini söyledi.

Yorumlar

Yorum Yap

WhatsApp