• Dutlubahçe Mh. Gazi Bulv. No:136 MURATPAŞA/ANTALYA
  • 0 (242) 325-3399
  • grafik@olusumdijital.com.tr

Başkan Salim Güneş'ten Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı'na ziyaret.

Başkan Salim Güneş'ten Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı'na ziyaret.

Başkan Salim Güneş'ten Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı'na ziyaret.

07 Eylül 2023, 20:342690

REKLAM SEKTÖRÜNÜ VE PROJELERİ KONUŞTUK!

Tüm Reklamcı ve Ajanslar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etti. TÜRAB’ın kuruluş sürecinin paylaşıldığı buluşmada, iki proje üzerinde duruldu.

TÜRAB Yönetim Kurulu üyeleri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etti. Ziyarette TÜRAB’ın kuruluş sürecinin yanı sıra geldiği nokta hakkında bilgi verilirken, ‘TÜRAB Akademi ve Tabela Totem Sertifikalandırma’ projesi konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıda reklam sektörünün şehrin kimliği için ne kadar büyük bir öneme sahip olduğu vurgulanırken, sektörün sorunları da masaya yatırıldı.

DETAYLI SUNUM ÇALIŞMASI KARARI!

Buluşmada Tüm Reklamcı ve Ajanslar Derneği’nin birinci yılını özetleyen TÜRAB Başkanı Salim Güneş, üye sayısı ve projeler hakkında bilgiler verdi. TÜRAB Akademi projesinde gelinen aşamadan bahseden Güneş, Antalya Büyükşehir Belediyesi ile sektöre yeni istihdam kazandıracak proje için özellikle insan kaynakları konusunda destek istedi. Gençlere meslek kazandırmak, işe ihtiyacı olanlara iş fırsatı oluşturmak istediklerinin altını çizen Güneş, diğer TÜRAB Projesi olan ‘Tabela ve totem sertifikalandırma’ projesi hakkında bilgiler verdi. Toplantıda, ‘Tabela ve totem sertifikalandırma’ projesi ile ilgili detaylı sunum üzerinde çalışılması kararlaştırıldı.

SEKTÖRÜNÜZE SAHİP ÇIKMANIZI TAKDİR ETTİM!

Reklam sektörünün şehrin kimliğini oluşturan, fikir üreten bir sektör olduğunu söyleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. TÜRAB Akademi projesine insan kaynakları anlamında gereken desteği vereceklerini söyleyen Böcek, Belediye ve bağlantılı kurumların insan kaynakları bölümüne çok sayıda iş başvurusu yapıldığını, bu güne kadar binlerce kişiye iş bulduklarını belirtti. Başkan Böcek, TÜRAB Akademi projesinin başarıya ulaşması sonrası, farklı sektörlere de personel tedarik eden bir eğitim kurumu olması tavsiyesinde bulundu.

PROJEYİ SOMUTLAŞTIRALIM

Antalya’daki totem ve tabelaların sertifikalandırma projesini de ilgiyle dinleyen Başkan Böcek, projenin daha somut hale getirilip, ilgili birimlerinde katılacağı bir toplantıda yapılacak sunum ile fikirlere açılmasının doğru olacağının altını çizdi. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Böcek, en kısa sürede projelerle ilgili tekrar bir araya gelmek istediğini söyledi.

Yorumlar

Yorum Yap

WhatsApp